Diving Club

More Website Templates @ TemplateMonster.com. August20, 2012!

VILLA DUŠANKA

Novo izgrađena Luxuzna villa se sastoji od tri etaže, svaka etaža ima zaseban ulaz spojen vanjskim granitnim stubištem. Izgrađena je kaskadno. Iz kuće se pruža predivan pogled na more, Dalmatinske otoke i planinu Biokovo. Iza kuće nalazi se bazen s veličinom od oko 30 m2 pored bazena ima vrt, roštilj i whirpool. Bazen je izgrađen na području prelijpih maslinika, tako da nudi privatnost za goste. Vanjska terasa uz bazen i roštilj je oko 85 m2. Bazenska terasa je opremljena kvalitetnim ležaljkama i suncobranima. Kao i Whirpool s dvije pumpe za 5-6 osoba, osigurava opuštanje gostiju između roštilja i bazena. Bazen i Whirpool je opremljen multikolor rasvjetom.

Prvi kat - kat ima dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju, kupaonicu i terasu. Terase veličine cca 12 m2. Dnevni boravak je opremljen udobnim foteljama, LED TV, SAT TV, DVD, CD, kazete i radio. Kuhinja je opremljena s pećnicom, štednjakom s četiri keramičke ploče, toster, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, perilica posuđa, hladnjak, noževima i kvalitetnog pribora i opreme za jelo i kuhanje i sve vrste čaša. Kupaonica ima hidromasažnu tuš kabinu za masažu leđa i stopala. Tuš kabina posjeduje kišni tus i normalni ručni tus, radio i svjetlo. Kupaonica sadrži umivaonik s velikim ogledalom i WC-om. U sobama ćete naći kvalitetan namještaj i damast posteljinu. Terase su opremljene s vanjskim ratan garniturama za udobno sjedenje kao i suncobranima.

Drugi kat - kat ima dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju, kupaonicu i terasu. 
Terasa cca 32 m2. Dnevni boravak je opremljen udobnim Foteljma, LED TV, SAT TV, DVD, CD, kazete i radio. Kuhinja je opremljena s pećnicom, štednjak s čtiri keramičke ploče, toster, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, perilica posuđa, hladnjak, noževima i kvalitetnog pribora i opreme za jelo i kuhanje i sve vrste časa. Kupaonica ima hidromasažnu tuš kabinu za masažu leđa i nogu, kišni tuš, ručni tuš, radio, svjetla i parna sauna. Kupaonica sadrži lavabo s velikim ogledalom, wc-om i perilicom rublja. U sobama ćete naći kvalitetan namještaj i damasta posteljinu. Zapadna soba ima izlaz na terasu od cca 10 m2. Terase su opremljene sa ratan garniturama i suncobranima.

Treći kat - kat ima dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju, kupaonicu i terasu. 
Terasa cca 9 m2. Dnevni boravak je opremljen udobnim naslonjačima, LED TV, SAT TV, DVD, CD, kazete i radio. Kuhinja je opremljena s pećnicom, štednjak s četiri keramičke ploče, toster, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, perilica posuđa, hladnjak, noževima i kvalitetnog pribora i opreme za jelo i kuhanje i sve vrste caša. Kupaonica ima hidromasažnu tuš kabinu opremljenu sa mlaznicama za masažu leđa i stopala. Tuš kabina ima kišni i ručni tuš, radio, svjetla i parna sauna. Kupaonica sadrži lavabo s velikim ogledalom, wc-om i perilicom rublja. Sobe su opremljene kvalitetnom damast posteljinom i kvalitetan namještaj. Ovaj kat ima terasu sa južne i sjeverne strane kuce, opremljenu sa ratan garniturama.

Kroz kuću u svakoj sobi i dnevnim boravcima ima prikljucak za internet, kao i bežični internet kroz cijelu kuću, do bazena.
Kuća se iznajmljuje u komadu, za familije ili grupe od 12 turista koji skupa žele provesti odmor, zbog intime samih gostiju, radi bazena whirpoola i parnih sauna.